Een workshop voor de komende wintermaanden waarbij u een prachtige tuindecoratie maakt en  waar ook de vogeltjes blij van worden. Tijdens de workshop maakt u een krans.

We beginnen met het maken van vogelvoer cupcakes. Terwijl deze staan te stollen omwikkeld u een strokrans met conifeer. Daarna bevestigt u de vogelvoer cupcakes erop. Met een slagroomspuit maakt u toefjes van vet, hierdoor komen er de cupcakes er erg feestelijk uit te zien. U mag de krans naar wens nog verder decoreren. U kunt de krans meteen mee naar huis nemen en in uw tuin aan de schutting of in de boom hangen.

We gaan een High Tea voor onze vogel vrienden organiseren. We beginnen met het maken van de vogelvoer cupcakes, als deze gestold zijn gaat u ze vrolijk versieren met voor de vogels eetbare versiersels. Daarna mag u de cupcakes op een etagere of een boomschijf bevestigen. Tot slot mag u deze etagere en de boomschijf mogen ook naar wens decoreren.  De etagere en de boomschijf zijn van  gemaakt van boomstamhout.  Iedereen kan aan deze workshop deelnemen, u zult versteld staan van uw eigen creatie.

 

Workshopnummer: 7028
Docent: Corina Marijnissen/ Mirella Kop
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Dag: zaterdag 26 oktober 2019
Prijs: 30 euro

Materiaalkosten 12 euro