Kooktechnieken en de klassieke keuken dienen als uitgangspunt voor de gerechten en menu’s in deze cursus. Iedere bijeenkomst worden een of meerdere technieken toegepast in klassieke gerechten. bijv. het maken van een mousse of een bavarois en het maken van verschillende sauzen voor vlees of vis. Ook aan het combineren van verschillende gerechten en het samenvoegen van verschillende gerechten tot een menu wordt aandacht besteed.

 

  • Cursusnr: 6023
  • Docent: Lieke Waarts
  • Aantal lessen: 6 lessen
  • Tijd: 9.30 uur
  • Startdatum: 07 oktober 2020. Overige data: 04/11 – 18/11 – 02/12 – 16/12 – 06/01.
  • Dag: woensdagochtend
  • Prijs: € 155,–

 

  • Cursusnr: 6024
  • Docent: Lieke Waarts
  • Aantal lessen: 6 lessen
  • Tijd: 19.30 uur
  • Startdatum: 13 oktober 2020. Overige data: 27/10 – 10/11 02/02 – 02/03 –  16/03.
  • Dag: dinsdagavond
  • Prijs: € 155,–

 

  • Cursusnr: 6027
  • Docent: Lieke Waarts
  • Aantal lessen: 3 lessen
  • Tijd: 9.30 uur
  • Startdatum: 20 januari 2021. Overige data: 03/02 – 03/03 .
  • Dag: woensdagochtend
  • Prijs: € 78,-